Acryl op canvas


Wat mensen zeggen

Al het bovenstaande... Elke dans met mijn ziel... en van de allereerste keer, was ik in staat om het te erkennen, de psychologie van mezelf, in elk schilderij!!!

Daar er is geen andere kunstenaar die dit heeft gehad, zo ' n dergelijke intense kracht van een directe benadering van mijn wezen!!! je bent heel uniek!!! 

Liefs Maw

MaryAnn Ward

Ik voel me gelukkig van u te horen en te genieten van uw schilderijen. Ik hoop dat je ernaar streeft om door te gaan met je kunst.

Groeten,

Teresa

Teresa Camozzi

Je kunstwerken zijn geweldig. Sommige van je schilderijen zien er zo geweldig mooi uit: de lijn, de cirkel en het andere object creëren een optische balans. Zoals een boom die naar beneden valt en probeert wakker te worden en de balanstransformatie te maken. Bijvoorbeeld de groep van kleine cycli zonder kleur aan de linkerkant zien er misschien goed uit met de grote cyclus met kleur aan de rechterkant. Het is vergelijkbaar door het grote object iets naar het midden te plaatsen en het kleine object iets naar de zijkant. Dat is gewoon mijn mening. Maar hoewel kunst vrijheid is, heeft kunst geen duidelijke regels.

Made Artapujana